Beste video poker strategie om te gebruiken?

Ondanks het huis voordeel dat niet in jouw voordeel is, zijn er diverse tips die ervoor zorgen dat de kansen iets meer in je voordeel komen te liggen. Deze tips kun je hieronder lezen.

Speel het maximale aantal munten
Zorg ervoor dat je nooit met slechts één munt gaat spelen. Zet in plaats daarvan altijd het maximaal mogelijke aantal munten in. Hierdoor zullen alle winnende handen worden uitbetaald door een factor van vijf (de Royal Flush uitgezonderd). Om vijf munten te spelen is dit een gegeven bonus. Spelers die minder dan het maximale aantal munten spelen dragen enkel bij aan de Royal Flush Jackpot. Om op de lange termijn geld te winnen zul je deze dan eens moeten winnen. Zorg dat je er zelf ook kans op maakt en draag niet alleen geld bij om iemand anders te laten winnen.

Zoek naar gunstige uitbetalingen
Ga op zoek naar de automaat met de meest gunstige uitbetalingen. Je zult al snel zien dat de uitbetaling voor alle video poker automaten gelijk is, behalve voor de Flush, Full House of Royal Flush. Een zogenoemde 9/6 zal normaal gesproken de Royal Flush één keer raken per 40.000 handen. De 8/5 odds zijn één keer per 45.000 handen en op deze manier wordt het steeds slechter. Probeer hierom alleen maar op 9/6 automaten te spelen en je zult je kansen op succes verhogen.

Doe je huiswerk
Voor verschillende video poker automaten kun je op het internet gratis strategie kaarten krijgen. Neem tijd om deze rustig te bestuderen en zet, voordat je begint met spelen, je strategie stevig op zijn plaats.

Overhaast je spel niet
Ontspan en neem je tijd. Aangezien de automaten geen haast hebben, hoef jij ook geen haast te hebben. Je krijgt niets extra’s door snel te spelen, dus neem je tijd om rustig en op de goede manier te spelen.
Voor het winnen van geld zijn video poker automaten nog steeds de beste plek. Omdat het interactief is en het resultaat voor een gedeelte afhankelijk is van de acties die je maakt, geven deze automaten je wat meer kans om te winnen dan normale gokautomaten. De mate van opwinding en plezier is wel net zo groot als op de andere gokautomaten. Video poker automaten bieden fantastische graphics. Dus mocht je graag een geweldig visueel spel willen spelen, waarmee je zonder je hersenen al te veel te belasten met enige vaardigheid kunt spelen, dan zijn video poker automaten zeker voor jou weggelegd!